Restylane

Lojalitetskort Skin Booster


Ved vår klinikk på Jessheim kan du velge å bli gullkunde med vårt gunstige lojalitetskort. Hver 6. behandling GRATIS!!

Restylane__logo_black

Restylane

 


Hva er Restylane?

Restylane® glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden.

Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden (for enkelte behandlinger rett under huden) i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Hyaluronsyren i Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest. Det er også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner.


All Restylane products_LR

Hvorfor velge Restylane?

Du bør velge Restylane hvis du ønsker en skjønnhetsbehandling som er naturlig, trygg og skreddersydd til dine individuelle behov.

Millioner av mennesker har valgt Restylane, og produktet er dermed en av verdens mest benyttede estetiske injeksjonsbehandlinger basert på hyaluronsyre. Restylane gir deg en rekke muligheter til å forbedre utseendet – fra leppeutfylling til hudforyngelse – med resultater som er like unike som deg selv.

Det er naturlig!
Restylane gir et naturlig resultat, og er basert på den unike NASHA™-teknologien med hyaluronsyre som er svært lik kroppens egen hyaluronsyre. Restylane inneholder ingen giftstoffer, og påvirker ikke ansiktsuttrykk eller mimikk. Siden Restylane ikke er en permanent behandling, slipper du å få et varig utseende som du kanskje vil angre på etter hvert som ansiktet ditt endres over tid.

Trykk på bildet under:

Alla_Geler_FINAL_NY_TEXT

Det er trygt!
Restylane er ledende på markedet – det er utført ti millioner behandlinger på verdensbasis. I motsetning til enkelte andre produkter som er basert på hyaluronsyre, er Restylane ikke-animalsk, noe som betyr minimal risiko for allergiske reaksjoner og overføring av sykdommer.

Det er som skapt for deg!
Produktene med Restylane gir deg en behandling som er skreddersydd til dine ønsker og behov – og resultatet er synlig umiddelbart. Behandlingen er ikke kirurgisk, og du slipper derfor sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål straks.


Restylane® produseres i Sverige med råmaterialer og ingredienser av høy kvalitet. Produktene er basert på hyaluronsyre av ikke-animalsk opprinnelse, og produseres ved hjelp av Q-Meds patenterte NASHA™-teknologi.

Hyaluronsyre er et av naturens mest allsidige og fascinerende stoffer. Det finnes i hele kroppen og i de fleste andre levende organismer. Det har mange funksjoner, blant annet å gjøre huden elastisk og smøre leddene. Hyaluronsyre kan binde store mengder vann, og denne viktige evnen ligger til grunn for NASHA-produktenes unike egenskaper.

Produktene med Restylane er svært rene, og gir langvarige resultater. Dette oppnås ved å bruke svært ren hyaluronsyre kombinert med vår unike stabiliseringsprosess, NASHA-teknologien.

Skjønnhetsprodukter med langvarig, estetisk resultat
I sin naturlige form varer hyaluronsyre kun noen få dager. Derfor er stabilisering av hyaluronsyren med NASHA-teknologi nødvendig for å oppnå langvarige resultater. Restylane er resultatet av dette arbeidet – et trygt skjønnhetsprodukt som tolereres godt av kroppen, og som har en langvarig estetisk effekt.


Hva kan Restylane gjøre for å forbedre utseendet ditt?

Enten du trenger å forynge huden, glatte ut rynker eller framheve ansiktskonturer og lepper, har Restylane produkter som gjør at du både ser bra ut og føler deg vel.

Restylane gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater.

Effekten av Restylane er synlig øyeblikkelig – og siden det ikke er en kirurgisk behandling, slipper du sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål med det samme.


Leppeutfylling – for fyldigere lepper

Restylane® tilbyr en naturlig måte å gi leppene den fyldigheten og formen du drømmer om.

Leppene får mye fokus, og blir ofte gjenstand for oppmerksomhet. Restylane kan skape fyldigere lepper, framheve leppekonturene og lage en mer definert amorbue på en naturlig måte.

Restylane kan gjøre følgende for smilet ditt:

 • Skape mer leppevolum
 • Definere leppekonturene
 • Gjøre munnvikene gladere
 • Redusere røykerynker rundt munnen


Uimotståelig mykhet

Våre nye og innovative produkter spesielt tilpassede for å skape en diskret men likevel merkbar forbedring og fremfor alt, et naturlig resultat. Uansett om du ønsker å skape volum eller bare å få leppene til å se yngre ut, er et naturlig utseende alltid målet.

Behandlingen
I motsetning til de fleste produkter med Restylane,som er fleksible og kan anvendes til forskjellige behandlingsområder, er de nye leppeproduktene tilpasset spesielt til det følsomme leppevevet. Med Restylane leppeprodukter kan du diskret bygge volum, øke mykhet og fyldighet og gjenopprette den naturlige fuktbalansen i leppene dine, alt i én enkel, foryngende behandling. Det er en behandling som er lett å gjennomføre og som gir deg et umiddelbart og naturlig resultat.


Rynkebehandling med naturlig resultat

Iblant kan den beste skjønnhetsbehandlingen være en enkel injeksjon som glatter ut rynker og folder.

Enkelte rynker gir ikke ansiktet ditt karakter, men plager deg i stedet. Ved hjelp av Restylane® kan du forbedre utseendet raskt med langvarig resultat. Uansett om du måtte ønske å glatte ut kråkeføtter og røykerynker eller korrigere dype folder og bekymringsrynker, har Restylane en løsning som gir optimalt resultat.

Produktene med Restylane kan blant annet glatte ut følgende rynker:

 • Linjene mellom nese og munn (nasolabiale furer)
 • Kråkeføtter
 • Røykerynker
 • Smilerynker
 • Bekymringsrynker

Ansiktskonturering – gjenopprette volum og kontur

Restylane® kan gjøre kinnene fastere på en naturlig måte, og gi deg en mer definert hake.

Hvis du føler at kirurgi er å gå for langt, kan Restylane bidra til å gjenopprette ansiktsvolumet på en naturlig måte. Ved å tilføre hake og kinn litt mer volum, former og framhever Restylane disse områdene, slik at du får et yngre og mer definert utseende.

Restylane kan blant annet definere og framheve ansiktstrekkene dine ved å lage:

 • Mer definerte kinnben
 • En mer definert hake

Volumbehandling med Restylane
Visste du at man på en enkel og naturlig måte kan få hjelp av Restylane til å gjennopprette sitt ungdommelige utseende og forsterke sine ansiktskonturer ved å tilføre volum.

Gjennopprette øye hulhet
Midtansikt løft for å dempe fremtredene nasolabiale folder
Kinn løft
Kjeve løft
Hake løft

Restylane består av en unik gel i form av hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen. Restylane fyller ut rynker, lepper og gjennoppretter volum f.eks kinnben, rundt øynene og i mellomansiktet. Med 15 års forskning og mer enn 15 millioner behandlinger verden over,

så er Restylane et veldokumentert, sikkert og effektivt produkt.

Volumbehandling med Restylane hjelper deg med å foredle

og forsterke din individuelle skjønnhet!


Restylane skinbooster

Restylane skinboosters_LR

Restylane skinboosters er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

Hyaluronsyre er et naturlig emne som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann. Restylane skinboosters består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane skinboosters injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting.

Behandlingsprogram og området som skal behandles
Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom.

Restylane skinboosters kan brukes for en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, decolletage, lepper, hender, kne, arm og akne/arr. Restylane skinboosters gjenskaper ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å styrkes og bli fastere.

Vitenskapelig bevist resultater
Effekten av Restylane skinboosters er vist i flere kliniske publiserte studier. Effekten kan komme etter en behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan sees.

Anbefalte behandlingsområder:

 •  Ansikt
 •  Lepper
 •  Decolletage og hals
 •  Hender
 •  Akne arrl

Mange skjønnhetsprodukter jobber på hudoverflaten. Restylane skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra.

Hvordan Restylane skinbooster fungerer
Mange skjønnhetsprodukter jobber på hudoverflaten. Restylane skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra.

Dyp gjenfukting
Med tiden forandres hudens egenskaper – kollagen og elastiske fibre forsvinner, fordelingen og funksjonen hos kroppens egen hyaluronsyre forandres. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann og i takt med at den forandres, så blir huden tørrere, tynnere og mindre elastisk.

I motsetning til hudkremer som smøres på hudens ytre så arbeider Restylane skinboosters innenfra og ut. Ved å injisere hyaluronsyre rett under hudoverflaten gjenoppretter Restylane skinboosters fuktbalansen og forbedrer hudens struktur, fasthet, elastisitet og gir glød. Enkelt forklart så får huden en boost av fukt og ny energi.
Restylane skinboosters kan også brukes for å forbedre område som hals, decolletage, hender, kne og områder med aknearr. Restylane skinboosters gjenoppretter ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til å langsom sterkere og fastere.


Tillit og trygghet

Det kan ta litt tid og innsatsvilje å finne riktig Restylane® behandler. Du skal jo kunne stole på at vedkommende kan gi deg nøyaktig det resultatet du ønsker deg. Og forhåpentligvis vil det bli et forhold som du ønsker å bevare – litt som når du skal velge en livspartner! Du bør altså være 100 % sikker i ditt valg av klinikk før du går i gang med en behandling.

I Norge har vi autorisasjon på alle godkjente behandlere med Restylane. Behandler skal ved konsultasjon og behandling alltid bære et ID-kortet godt synlig, som forteller deg som kunde at behandleren er autorisert. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at du vil få tilbud om behandling med Restylane. Autorisasjonen innebærer også at personen har fått opplæring av Q-Med AB, og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Kortet fornyes hvert år og navnet på behandler er oppført på ID-kortets forside.

Å velge riktig behandler

En behandling med Restylane® krever spesialistkvalifikasjoner. Derfor er det viktig at du velger en behandler med relevant medisinsk bakgrunn i henhold til gjeldende regelverk i landet der du bor, samt at vedkommende er autoriserte och fått opplæring av Q-Med.

Det er spesielt viktig at behandleren har gjennomgått spesialopplæring i de ulike behandlingsteknikkene med Restylane. Q-Med har et behandlerregister, og det er bare behandlere som har fått avansert opplæring og har den relevante erfaring, som innlemmes i dette registeret.

Det er spesielt viktig at behandleren har gjennomgått spesialopplæring i de ulike behandlingsteknikkene med Restylane. Q-Med har et behandlerregister, og det er bare behandlere som har fått avansert opplæring og har den relevante erfaring, som innlemmes i dette registeret.

Her er noen tips om hva du skal se etter når du velger behandler:

 1. Forhåndskonsultasjon: Seriøse behandlere vil alltid tilby deg en konsultasjonstime før behandling, der dere snakker om dine behov, ønsker og forventninger. Du vil bli spurt om din sykdomshistorie, og du vil få informasjon om hva du kan forvente deg om du skulle bestemme deg for å ta en behandling med Restylane. Behandler skal ved konsultasjon og behandling alltid bære et ID-kortet godt synlig, som forteller deg som kunde at behandleren er autorisert.
 2. Omgivelser/miljø: Det er en selvfølge at klinikken (og særlig behandlingsrommene) er hygieniske og komfortable. Dette er ikke et punkt du bør kompromisse på. Vær skeptisk til ”gruppebehandlinger” eller andre arrangementer der det kan oppstå press fra andre.
 3. Etterpleie: En profesjonell behandler skal gi deg informasjon om hvordan du tar vare på huden din i tiden rett etter en behandling. Det er god praksis å gi deg et telefonnummer som du kan ringe dersom du har spørsmål eller opplever problemer når du har kommet hjem igjen.
 4. Magefølelse: Stol alltid på magefølelsen når du skal velge klinikk – tillit er nøkkelen til et godt forhold mellom behandler og pasient.

Du skal kunne svare ja på alle disse spørsmålene tilknyttet en behandler:

 • Medisinsk kvalifisert og opplært i Restylane®-behandling?
 • Grundig forhåndskonsultasjon? Temaer som er drøftet:
  • Din sykdomshistorie
  • Dine forventninger
  • Behandlingsprosedyren for Restylane
  • Etterpleie
  • Gjennomgang av oppfølgingsbehandling
 • Skinnende rene og komfortable behandlingsrom?
 • Positiv magefølelse for behandleren?

Restylane Behandlingen trinn for trinn

Lokaliser først en klinikk som tilbyr behandling med Restylane ved hjelp av lenken “Finn en klinikk”. Bestill time for konsultasjon.

Konsultasjon og behandling med Restylane
Vær godt forberedt når du kommer til timen. Vær ærlig mot deg selv når du legger fram ønsker og spørsmål. Du vil få vite hvordan produktene med Restylane kan brukes på en trygg måte som passer til dine behov, og du vil få spørsmål om sykehistorien din. Når konsultasjonen er over, bør du være godt informert om Restylane, og du bør vite hvilke resultater du kan forvente.

I samråd med din behandler kan du vurdere hvilken type Restylane som passer best til dine behov. Siden følsomhet er forskjellig fra person til person, fås Restylane både med og uten integrert smertestillende. Avhengig av området som skal behandles, vil du også kunne velge annen bedøvelse, for eksempel bedøvende krem, tannbedøvelse eller is. Dette vil behandleren informere deg om.

En behandling med Restylane tar kun ca. 15–30 minutter. Den utføres ved å injisere Restylane i huden via en tynn nål (for enkelte behandlinger rett under huden) for å fylle ut rynker, tilføre volum, forme ansikt og lepper og forynge huden.

Etter behandlingen
Etter behandlingen vil du få en del informasjon. Det er normalt å føle noe ubehag, for eksempel rødhet, hevelse, smerte, kløe, blåmerker eller ømhet på det behandlede området. Dette går som oftest over etter noen dager eller maksimalt 1–2 uker. Det kan iblant være behov for en oppfriskende behandling ganske raskt for optimalt resultat.

Din neste behandling med Restylane
Fordi Restylane er et produkt som brytes ned naturlig ned i kroppen, må du etter en viss tid gjenta behandlingen for å opprettholde effekten. Ny behandling skjer normalt etter 6–12 måneder for rynker, og etter seks måneder for lepper. For hudforyngelse med Restylane Vital består et typisk behandlingsprogram av tre behandlinger med 2–4 ukers mellomrom, og deretter etterbehandling hver 4.–6. måned


Forstå huden din

Vi vil alle oppleve endringer i hudkvaliteten som skyldes ultrafiolett stråling (UVR) fra solen, samt aldersrelaterte endringer. Restylane® fyller ut rynker, gjenoppretter tapt volum og forbedrer hudens struktur.

Å forstå huden din kan være til stor hjelp når du planlegger å forbedre utseendet. Huden er menneskekroppens største organ, og gir oss ikke bare utseende og form, men har også andre viktige funksjoner. Den beskytter kroppen mot omgivelsene ved å hindre for stort fukttap, og beskytter mot infeksjoner.

Redusere hudens aldring
Med alderen endres hudens kvalitet. Kollagen og elastiske fibrer brytes ned, og kvaliteten på kroppens egen hyaluronsyre svekkes. Huden mister dermed sin spenst og blir grovere og tørrere. Dette skyldes delvis iboende faktorer som er vanskelige å endre, blant annet vår genetiske kode og den biologiske klokken. Enkelte ytre faktorer eller livsstilsfaktorer kan vi likevel til en viss grad styre for å redusere hudens aldring. Restylane kan ikke skru tiden tilbake.

Restylane kan imidlertid gjenopprette fuktbalansen og forbedre hudens struktur og spenst, samt fylle ut rynker og folder og gjenopprette ansiktsvolum og konturer.


Restylane for menn

Restylane® tilbyr produkter for hudforyngelse, rynkebehandling og ansiktskonturering for menn.

Tidens tann gir ansiktet karakter. Men enkelte fine linjer er ikke så ønskelige. Med Restylane kan du gjenopprette hudens volum, glatte ut rynker og furer, og forynge huden.

Langvarig, men ikke permanent hudbehandling for menn
Restylane fyller opp hudens eget lager av hyaluronsyre og tilfører volum direkte, slik at aldringstegn reduseres og ansiktstrekkene framheves.

Restylane gir deg fleksibilitet og kontroll over utseendet ditt fordi produktet er langvarig, men ikke permanent. Restylane er den naturlige og enkle veien til et flott utseende.

Hva er Restylane for menn?

Restylane® glatter ut rynker og arr, framhever ansiktskonturene og forynger huden. Behandlingen er skreddersydd og resultatet øyeblikkelig!

Restylane er basert på hyaluronsyre som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Den rene, ikke-animalske gelen injiseres i huden (for enkelte behandlinger like under huden) for å gjenopprette volum og struktur. Resultatet er øyeblikkelig og langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten.

Effekten av en behandling med Restylane varer normalt i flere måneder, og kan opprettholdes med etterbehandling én eller to ganger i året. Det er imidlertid ingen begrensning på hvor ofte du kan ta behandling.

Hva kan Restylane gjøre for utseendet ditt?

Glatte ut linjer, rynker og arr
Restylane tilfører volum ved å forsterke hudens struktur. Effekten av behandlingen er synlig umiddelbart, og er langvarig, men ikke permanent. Restylane virker fra innsiden av huden, og løfter og glatter ut linjer, samt gjenoppretter hudens struktur.

Gjøre leppene fyldigere
Restylane er også spesielt utviklet for å gi fyldigere lepper. Du kan selv velge om du vil ha mykere, fyldigere lepper, eller bare litt mer volum ved leppekanten for et mer skulptert uttrykk.

Forme ansiktskonturer
Restylane kan gi deg en fastere og mer definert hake, og forbedre profilen din. Ved å gjenopprette tapt naturlig volum i huden, kan du også få fastere kinn ved at huden over kinnbena løftes, slik at du gjenoppretter formen i øvre del av ansiktet.

Hudforyngelse
Restylane Vital forynger huden, og motvirker solskader og den naturlige aldringsprosessen. Ved å fylle på med hyaluronsyre under huden gjenoppretter Restylane Vital fuktbalansen, slik at huden får bedre spenst og struktur. Det er vitenskapelig bevist at Restylane Vital forbedrer hudkvaliteten, og produktet kan brukes til å forynge utseendet på ansikt, hals og hender. Et typisk behandlingsprogram med Restylane Vital består av tre behandlinger med 2–4 ukers mellomrom, samt etterbehandling hver 4.–6. måned.

Forstå din mannlige hud

Når menn eldes blir huden grovere og tørrere. Behandling med Restylane® kan være et nyttig verktøy for å gjenopprette hudens fuktbalanse eller fylle ut uønskede rynker og folder.

Når du planlegger å forbedre huden eller utseendet, kan det være til stor hjelp å vite hvordan huden endres med alderen. Huden er menneskekroppens største organ, og gir oss ikke bare utseende og form, men har også andre viktige funksjoner. Den beskytter kroppen mot omgivelsene ved å hindre for stort fukttap, og beskytter mot infeksjoner.

Om mannlig hud
Mannlig hud er generelt tykkere og har mindre underliggende fett og mer kollagen enn huden hos kvinner. Mens kvinners hud ofte endrer seg etter fødsler og overgangsalder, aldres mannlig hud lineært med tiden. Dette fører til at huden mister sin spenst og blir grovere og tørrere. Kollagen og elastiske fibre brytes ned, og kvaliteten på kroppens egen hyaluronsyre svekkes.

Forbedre hudkvaliteten
Hudens aldring er avhengig av iboende faktorer som genetisk kode og den biologiske klokken, men også av ytre faktorer eller livsstilsfaktorer som vi alle til en viss grad kan styre. Det er en kjent sak at tobakk, alkohol, solskader og stress får den biologiske klokken til å tikke fortere. For huden er solskader fra ultrafiolett stråling den største trusselen. Produktene med Restylane kan ikke skru tiden tilbake, men de kan forbedre hudens kvalitet ved å gjenopprette fuktbalansen, fylle ut rynker og definere ansiktskonturene.