Restylane Skinbooster Gold

Restylane skinboosters_LRRestylane skinbooster gold

er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

Hyaluronsyre er et naturlig emne som finnes i alle levende organismer og som har den unike egenskapen at den binder vann. Restylane skinboosters består av en spesielt utformet hyaluronsyre som forblir lenge i huden, i motsetning til kroppens egen hyaluronsyre. Restylane skinboosters injiseres i mikro-doser under huden der den binder vann og gir langvarig gjenfukting.

Behandlingsprogram og området som skal behandles
Et typisk behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre behandlinger med 2 til 4 ukers mellomrom.

Restylane skinboosters kan brukes for en generell forbedring av hudens kvalitet i ansikt, hals, decolletage, lepper, hender, kne, arm og akne/arr. Restylane skinboosters gjenskaper ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å styrkes og bli fastere.

Vitenskapelig bevist resultater
Effekten av Restylane skinboosters er vist i flere kliniske publiserte studier. Effekten kan komme etter en behandling, men det er etter en grunnleggende 3-behandlingskur at signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur kan sees.

Anbefalte behandlingsområder:

  •  Ansikt
  •  Lepper
  •  Decolletage og hals
  •  Hender
  •  Akne arrl

Mange skjønnhetsprodukter jobber på hudoverflaten. Restylane skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra.

Hvordan Restylane skinbooster fungerer
Mange skjønnhetsprodukter jobber på hudoverflaten. Restylane skinboosters jobber med å forbedre hudens kvalitet innenfra.

Dyp gjenfukting
Med tiden forandres hudens egenskaper – kollagen og elastiske fibre forsvinner, fordelingen og funksjonen hos kroppens egen hyaluronsyre forandres. Hyaluronsyrens viktigste funksjon er å binde vann og i takt med at den forandres, så blir huden tørrere, tynnere og mindre elastisk.

I motsetning til hudkremer som smøres på hudens ytre så arbeider Restylane skinboosters innenfra og ut. Ved å injisere hyaluronsyre rett under hudoverflaten gjenoppretter Restylane skinboosters fuktbalansen og forbedrer hudens struktur, fasthet, elastisitet og gir glød. Enkelt forklart så får huden en boost av fukt og ny energi.
Restylane skinboosters kan også brukes for å forbedre område som hals, decolletage, hender, kne og områder med aknearr. Restylane skinboosters gjenoppretter ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til å langsom sterkere og fastere.