Restylane Skincare hudpleieprodukter

Produkter:

Restylane_EyeSerum

Restylane Eye Serum

Restylane Eye Serum er perfekt tilpasset det følsomme området rundt øynene, og inneholder naturlige oljer og aktive ingredienser som reduserer mørke ringer og gjør huden myk. Serumet inneholder stoffer som bedrer elastisitet og blodsirkulasjon i området rundt øynene. Det reduserer væskeansamlinger, hevelser og poser. En høy dose NASHA™ partikler gjenfukter huden og gir god glød.

Inneholder: stabilisert hyaluronsyre, Eyeseryl, Tyttebærfrøolje
Veiledende pris NOK 629,-

Restylane_RecoverCream

Restylane Recover Cream

Restylane Recover Cream er svært lik hudens egen struktur, og lar huden puste. Kremen inneholder arnikaekstrakt, som har antiinflammatoriske egenskaper og bidrar til å redusere hevelser og blåmerker. Restylane Recover Cream inneholder også risekstrakt som bygger opp det antioksidative skjoldet i det ytre hudlaget. Kremen har en beroligende effekt, særlig etter skjønnhetsbehandlinger med Restylane, laser eller peeling.

Inneholder: Stabilisert hyaluronsyre, DMS®, Arnika og Ceramid 3
Veiledende pris NOK 299,-

Restylane_NightSerum

Restylane Night Serum

Restylane Night Serum er en aktiv mikroformel som gir en svært høy gjennomtrenging av aktive ingredienser i huden om natten. Serumet inneholder en høy dose retinol, en av de mest effektive ingrediensene for å redusere rynker og aldersflekker, samt motvirke tap av elastisitet. Restylane Night Serum inneholder også høye doser antioksidanter, som skal bremse aldringsprosessen. Synlige resultater kan ventes i løpet av en måned med både fastere hud og bedre fuktbalanse.

Inneholder: Stabilisert hyaluronsyre, Retinol 0,4 %, Curcumin og Ceramid 3 –
Veiledende pris NOK 549,-

Restylane_HandCream

Restylane Hand Cream

Hendene blir utsatt for både såpe, vær og vind, kjemikalier og andre ytre påvirkninger som sliter på huden. Restylane Hand Cream styrker hudens egen barriere og gjenoppretter hendenes mykhet. Kremen inneholder ekstrakt fra ris, som bygger opp det antioksidative skjoldet i det ytre hudlaget, og gjenfukter hendene.

Inneholder: Stabilisert hyaluronsyre,  DMS® og Ceramid 3 –
Veiledende pris NOK 299,-

Restylane_NightCream

Restylane Night Cream

Restylane Night Cream er en fyldig fuktighetskrem som passer til alle hudtyper. Den lar huden puste og hente seg inn om natten. Restylane Night Cream inneholder aktive ingredienser som motvirker hudens aldringsprosess, og opprettholder den naturlige balansen.

Inneholder: Stabilisert hyaluronsyre, DMS®, Glycyrrhetinsyre, kjerneekstrakt fra Avena Sativa og Ceramid 3 –
Veiledende pris NOK 499,-

Restylane_WhiteningCream

Restylane Whitening Day Cream

Restylane Whitening Day Cream er en lett og behagelig krem som trenger raskt inn i huden. Den inneholder en rekke aktive ingredienser reduserer pigmentforandringer. Restylane Whitening Day Cream inneholder også NASHA™ partikler som øker hudens gjenfuktende evne. Kremen har solfilter, som hindrer ytterligere solskader.

Inneholder: Stabilisert hyaluronsyre, C hromabright, Niacinamid, Tyttebærfrøolje
Veiledende pris NOK 679,-

Restylane_DayCream-SPF15

Restylane Day Cream SPF 15

Restylane Day Cream med solfaktor 15 er en gjenfuktende krem som passer alle hudtyper med en krembase som er veldig lik hudens egen struktur. Derfor bidrar den til å beskytte oss mot ytre påvirkning, stress og forurensing. Restylane Day Cream inneholder kun aktive ingredienser som bedrer hudens naturlige beskyttelsesevne. Regelmessig bruk bidrar til gjenfukting og mykhet, og den beskytter samtidig mot UV-stråling.

Inneholder: Stabilisert hyaluronsyre, Niacinamid, Kreatin, Acetylkarnitin, Piperin og Ceramid 3 –
Veiledende pris NOK 549,-

Restylane_DayCream

Restylane Day Cream

Restylane Day Cream er en myk og vitaliserende fuktighetskrem til alle hudtyper, som bygger opp din egen beskyttende hudbarriere. Restylane Day Cream inneholder aktive ingredienser som gjenoppretter hudens balanse, gjenfukting, mykhet og glød.

Inneholder:Stabilisert hyaluronsyre, DMS®, Niacinamid, Kreatin, Acetylkarnitin, Piperin og Ceramid 3 –
Veiledende pris NOK 499,-

Restylane_FacialCleanser

Restylane Facial Cleanser

Restylane Facial Cleanser gir en skånsom rengjøring av ansiktshuden, som bevarer hudens naturlige balanse. Inneholder organiske oljer og ceramider som gjør huden myk og smidig.

Veiledende pris NOK 249,-

Hemmeligheten bak en vakker hud er masse fuktighet og god beskyttelse mot ytre påvirkninger. Med Restylane Skincare får du nettopp det. Hudpleieserien er basert på NASHA-gel, som består av små partikler av hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen, er vannbindende og forbedrer hudens fuktbalanse.Restylane Skincare produseres av det svenske selskapet Q-Med. Serien er helt uten emulgatorer, konserveringsmidler, fargestoffer, silikoner og mineraloljer. Produktene selges kun hos autoriserte Restylane-klinikker.

Mer skånsom rengjøring med Restylane Facial Cleanser

Hver gang du rengjør ansiktshuden, risikerer du å miste viktige lipider, antioksidanter og vannbindende stoffer. Derfor må rengjøringen være så mild og skånsom som mulig for å bevare hudens sunne og naturlige balanse. Restylane® Facial Cleansers beskyttende organiske oljer og ceramider gjør huden din myk og smidig.

Restylane Facial Cleanser rengjør huden og fjerner makeup skånsomt og effektivt, slik at huden blir myk og strålende.

Facial Cleanser

– See more at: http://www.restylane.com/nn-NO/Norway/Skincare/Facial-Cleanser/#sthash.FV7a849f.dpuf